Home Plan de afaceri exemplu
Plan de afaceri exemplu
Plan de afaceri exemplu PDF Imprimare Email
Plan de afaceri exemplu
Scris de marinela21   
Miercuri, 15 Iunie 2011 12:24

De multe ori, cei care vor sa deschida o afacere au nevoie de un plan de afaceri exemplu, pentru a vedea cum anume trebuie realizata aceasta schema. In functie de cui este adresat, un plan de afaceri exemplu poate fi de diferite tipuri si marimi. Daca planul este realizat pentru uz personal, poate fi mai schematic, insa daca se adreseaza unei alte persoane, el trebuie explicat mai pe larg, pentru a fi sigur ca mesajul este bine inteles de interlocutor.

Un plan de afaceri exemplu include detalii si descrieri referitoare la afacerea care urmeaza sa fie implementata. Nu trebuie uitat nici un amanunt, deoarece lipsa acestuia din plan duce implicit la probleme atunci cand afacerea trebuie propriu-zis implementata. Trebuie incluse detalii referitoare la cheltuieli, venituri, strategii de operare, structura corporativa si strategiile de marketing.

Daca ai nevoie de un plan de afaceri exemplu, ai la dispozitie mai multe surse: poti cauta carti de specialitate, din aria business sau economica, in care poate fi oferit un astfel de plan de afaceri exemplu. Mai poti cauta si in sursele online din domeniu, si este posibil sa gasesti un astfel de plan de afaceri exemplu. Insa cea mai sigura sursa poate veni din partea unui alt om de afaceri, care iti poate da un plan de afaceri exemplu pe care sa il modifici ulterior pentru afacerea ta.

Un plan de afaceri exemplu, cu cat este mai detaliat, cu atat este mai folositor si usureaza mai mult punerea in practica a afacerii pe care ai trasat-o deocamdata la nivel ideatic. Incearca sa nu sari peste nici una din etapele importante prevazute intr-un astfel de plan de afaceri, deoarece este posibil sa ai probleme atunci cand va trebui sa implementezi propriu-zis proiectul.

Un plan de afaceri exemplu te ajuta sa vezi mult mai clar viitoarele activitati, sa cunosti mai bine piata, sa identifici cei mai importanti concurenti si sa iti stabilesti ce anume ai de facut atat in perioada imediat urmatoare, cat si pe termen lung. Un bun plan de afaceri exemplu este cel care iti traseaza cat se poate de clar atat inceputul afacerii, cat si dezvoltarea ei ulterioara.

Ultima actualizare în Vineri, 20 Mai 2011 09:02
 


Sondaje

V-ati gandit sa incepeti propria dv. afacere?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com