Home Idei de afaceri mici
Idei de afaceri mici
Idei de afaceri mici PDF Imprimare Email
Idei de afaceri mici
Scris de marinela21   
Miercuri, 15 Iunie 2011 12:23

Multi oameni isi doresc sa porneasca o afacere, insa de cele mai multe ori se tem de posibilele probleme sau de o responsabilitate prea mare, care i-ar putea face sa piarda tot ceea ce au investit initial. Exista insa idei de afaceri mici, care nu implica nici costuri mari si nici o gestionare complicata. Important este sa alegi ceva ce iti place si sa ai rabdare, deoarece idei de afaceri mici pleaca de la putin, insa pot ajunge la o afacere de proportii.

Conceptul de idei de afaceri mici este foarte tentant pentru persoane de diverse tipuri. Acestea reprezinta o oportunitate in special pentru cei care stiu ca nu au la dispozitie un punct de plecare financiar prea bun. Pentru a fi sigur ca nu dai gres din prima, poti alege o afacere intr-un domeniu pe care il cunosti, care iti place sau in care ai mai lucrat. Decat sa calci pe un teren necunoscut, mai bine porneste de la ceva simplu, care iti este familiar.

Exista diverse idei de afaceri mici: poti infiinta de exemplu o crescatorie de iepuri, cu fonduri accesate de la Uniunea Europeana. Alte idei de afaceri mici pot consta si in realizarea de diverse accesorii, produse de papetarie sau jucarii manual, pe care sa le vinzi ulterior pe internet. Daca iti plac animalele, exista idei de afaceri mici si pentru tine: poti oferii servicii de dresaj pentru stapanii de caini din orasul tau, iar promovarea ta se va face cu usurinta de la om la om.

Daca iti place gradinaritul, cresterea de flori si ulterior vanzarea lor poate reprezenta un punct de plecare in ceea ce priveste idei de afaceri mici. Daca ai simt estetic si ai urmat cursurile unei facultati de arte, poti oferi consultanta in ceea ce priveste amenajarile interioare pentru birouri si locuinte. Daca ai mai lucrat in domeniul patiseriei, poti deschide o gogoserie sau o covrigarie, iar profitul nu se va lasa mult asteptat.

Dincolo de domeniile care iti plac, atunci cand alegi anumite idei de afaceri mici, trebuie sa fii realist si sa te gandesti ce afaceri ar fi profitabile si care nu. Daca vrei sa faci un anumit lucru exclusiv din pasiune, atunci nu trebuie sa te astepti la un profit prea mare. Important este sa gasesti un echilibru intre idei de afaceri mici in domeniul care iti place si posibilitatea de a obtine castiguri financiare.

Ultima actualizare în Vineri, 20 Mai 2011 08:59
 


Sondaje

V-ati gandit sa incepeti propria dv. afacere?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com